На Львівщині у наркозбувачів вилучили «товар» на 1 млн грн: їх затримано

На Львівщині у наркозбувачів вилучили «товар» на 1 млн грн: їх затримано
Правоохоронці вилучили у них близько 1 кг «метамфетаміну», таблетки «екстазі» та «канабіс».Зловмисників викрили співробітники Яворівського районного відділу поліції спільно з оперативниками Департам

Правоохоронці вилучили у них близько 1 кг «метамфетаміну», таблетки «екстазі» та «канабіс».

Зловмисників викрили співробітники Яворівського районного відділу поліції спільно з оперативниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України та Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури.

Як зазначає очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський, до складу групи входило 4 мешканців міста Новояворівськ віком 17, 18 років та двоє 26-річних, з яких одна – жінка.

Встановлено, що вони продавали наркоречовини у Яворівському районі шляхом «закладок».

Під час обшуку правоохоронці вилучили загалом близько 1 кг «метамфетаміну», близько пів кг «канабісу», таблетки «екстазі», а також 100 заготовлених «закладок», приладдя для фасування наркотиків, чорнові записи та кошти, виручені від злочинної діяльності.

Вартість вилученого на «чорному ринку» - близько 1 млн грн.

Зараз учасників групи затримали. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Зловмисниками передбачається покарання - позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

"Закликаю усіх, кому відомо про злочинну діяльність наркоділків, повідомляти про це у поліцію і в такий спосіб долучитись до боротьби з розповсюдженням наркотиків на Львівщині", - наголосив Олександр Шляховський.

Нагадаємо, що у Львові затримали 27-річного наркоторговця.

Читайте також
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
Loading...
Load next