Головні новини за 13 грудня: Вифлеємський вогонь миру, ліки за "тисячу Зеленського"

Головні новини за 13 грудня: Вифлеємський вогонь миру, ліки за "тисячу Зеленського"

До України прибув Вифлеємський вогонь миру: його вперше розвозить "Укрзалізниця"

У рамках спільного заходу провідники 15 поїздів доставлять Вогонь на 22 вокзали обласних центрів країни та на вокзали Маріуполя, Костянтинівки та Лисичанська.

Кабмін звільнив заступника голови МВС Гогілашвілі 

Кабінет міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі. Він не виконав вимоги про зупинку на блокпосту та почав з погрозами говорити до співробітників правоохоронних органів.

Статистика підробок COVID-сертифікатів: у київських аеропортах прикордонники фіксують порушення

За добу у київських аеропортах прикордонники виявили 13 COVID-сертифікатів з ознаками підробки.

Рада ЄС затвердила санкції стосовно ПВК Вагнера 

Рада ЄС із закордонних справ, яка засідає в понеділок у Брюсселі, затвердила санкції проти російської ПВК Вагнера та низки пов'язаних із нею осіб та організацій.


За "Вовину тисячу" пенсіонери зможуть придбати ліки - Зеленський

За словами Зеленського, люди віком від 60 років "більше ніж інші потребують державної підтримки".

Через «Дію» можна буде подати документи і стати кандидатом в усиновлювачі

Незабаром на порталі «Дія» можна буде подати заявку, щоб стати кандидатом в усиновлювачі дитини. Над впровадженням цього проекту працюють фахівці Міністерства цифрової трансформації спільно з Міністерством соціальної політики, повідомив у понеділок, 13 грудня, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
 

З 13 січня ціни на проїзд у Львові зростуть до 15 гривень 


Якщо до цього часу у Львові не запустять програму "Леокарт", то підвищення цін доведеться відтермінувати.

 

 

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Loading...
Load next