Шторм в Азовському морі призвів до потужного торнадо в курортній Кирилівці (відео)

Шторм в Азовському морі призвів до потужного торнадо в курортній Кирилівці (відео)
Потужний торнадо налетів на курортну Кирилівку - він вирував як і у морі, так берегом міста.

Сьогодні, 22 липня, у Запорізькій області в курортній Кирилівці очевидці встигли зняти на відео, як у місті вирував справжній потужний торнадо. Він рухався берегом з неймовірною швидкість та змушував відпочивальників спішно залишати пляж, щоб знайти укриття.

Одне із відео природнього явище опублікувало РИА Мелітополь.

Прямо зараз над Азовським курортом проходить справжній шторм з градом і шквальним вітром

Зовсім недавно на узбережжі Бірючого острова утворився ще один, набагато більш значний повітряний вихор. Чорний стовп, осяяний спалахами блискавок в грозових хмарах, виглядав дуже загрозливо, - повідомляє видання.

Окрім того, ще як мінімум один смерч був помічений над морем, однак на досить великій відстані від берега.

Наразі зазначається, що в акваторії Азовського моря поблизу Кирилівки зараз грози з блискавками. Також сьогодні на азовських курортах, у Кирилівці та Бердянську, весь день протримається несприятлива погода.

Нагадаємо, що після нічної зливи в Одесі розпочалися масштабні паводки, а також постраждала частина лінії електропередач. Також затопило Французький бульвар та вулицю Дерибасівську. В результаті негоди у місті десятки повалених дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні потужні річки - Генуезька, Французький бульвар і Дерибасівська, а також центральна алея Аркадії.

 

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
В Україні випав квітневий сніг (відео) В Україні випав квітневий сніг (відео)
Сьогодні, 26 квітня, на частині території України випав сніг.
Loading...
Load next