Головні новини за 7 вересня: на шахті в "ЛНР" обірвався канат кабіни: є загиблі та постраждалі

Головні новини за 7 вересня: на шахті в "ЛНР" обірвався канат кабіни: є загиблі та постраждалі

На шахті в "ЛНР" обірвався канат кабіни: є загиблі та постраждалі

Всього у кабіні перебували 25 осіб. Загинуло, за попередніми даними, 9 людей, 3 перебувають у важкому стані. Наразі видобуток вугілля в шахті нібито припинили.

Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що не проти проїхатися танком по центру Москви, зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста – Арбату.

Україна планує створити зону вільної торгівлі зі США - Кулеба

В українському МЗС наголошують, що для стримування РФ потрібна сильна економіка.

Святкування Рош га-Шана в Умані: за добу зареєстрували 13 порушень

Хасиди в Умані протягом 6 – 8 вересня відзначають Рош га-Шана. З цієї нагоди до України прибули десятки тисяч паломників.

Українські веслувальники здобули історичну нагороду на чемпіонаті світу

Веслувальники везуть в Україну 5 нагород із чемпіонату світу серед юніорів і молоді. Це кращий результат на цих змаганнях з 2016-го року.

Мати нардепа від "Слуги народу" різко розбагатіла та придбала нерухомості на 14,5 млн грн

За кілька років депутатства "Слуги народу" Андрія Клочка його 70-річна матір Наталія стала власницею двох квартир у Києві, будинку, земельних ділянок і авто. Ринкова вартість цього майна на теперішній час становить приблизно 14,5 млн грн.

Російська ФСБ показала фрагменти допитів щодо диверсії на газопроводі в Криму

Окупанти опублікували відео допиту кримських татар. Так звана "справа" стосується підриву труби на газопроводі в окупованому Криму.

Читайте також
"Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото) "Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото)
Американське видання CNN оприлюднило матеріал, який, зокрема, містить розмову із трьома анонімними нібито "колишніми високопосадовцями української військової розвідки". Вони розкрили деталі довгопланової та зірваної спецоперації України по затриманню бойовиків приватної компанії "Вагнера", яка підтримувалась США.
"Північний потік-2": Україна готова обговорювати компенсації через будівництво газопроводу "Північний потік-2": Україна готова обговорювати компенсації через будівництво газопроводу
Україна готова вести переговори про компенсації через втрату надходжень від транзиту газу після запуску газопроводу "Північний потік-2".
Loading...
Load next