Головні новини за 16 вересня: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць Георгія Гонгадзе до відповідальності

Головні новини за 16 вересня: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць Георгія Гонгадзе до відповідальності

Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності

Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.

Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами

У "жовтій" зоні карантину відвідування шкіл буде можливе лише за умови, якщо не менше як у 80% працівників закладу освіти будуть вакциновані. Однак, у "червоній" зоні 100% працівників закладу освіти повинні мати документ про повну вакцинацію.

Розглянуть санкції проти Росії: Зеленський скликає РНБО на 17 вересням

Початок засідання, під час якого планують розглянути якість "програмні документи" та нові санкції проти країни-агресора Російської Федерації, запланований на 17:00.

Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА

Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.

“Ми не клуб для обраних”: президент Польщі Дуда підтримав вступ України до ЄС

Дуда підкреслив що сьогодні "залізна завіса" зроблена не з заліза, а з митних бар'єрів, візових обмежень і відсутності перспектив членства.

"Мені тут президент телефонує": Кулеба перевав свій брифінг через дзвінок Зеленського

Про причини дзвінка від президента України Дмитро Кулеба не розповів, однак зазначив, що "була пара робочих питань, які треба було обговорити" та продовжив тему розмови на якій зупинився перед дзвінком.

Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової

Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.

"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола 

Раніше ексзаступник генпрокурора Микола Голомша, розповів, що В'ячеслава Чорновола було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія. Цим самим він спростував версію щодо загибелі дисидента під час ДТП.

Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження

Невідомі пошкодили прикордонний знак Білорусі з боку України, обстрілявши його із рушниці. Наразі пошук причетних до інциденту осіб продовжується.

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Loading...
Load next