Головні новини за 27 грудня: досягнення ВР за 2021 рік, паркан на кордоні з РФ

Головні новини за 27 грудня: досягнення ВР за 2021 рік, паркан на кордоні з РФ

Недосвідченість Зеленського і вихідців з "95 кварталу" особливо небезпечна у відносинах з Росією, - New York Times

Автор зазначає, що недосвідченість українського президента може мати "жахливі наслідки". Про це американський журналіст Ендрю Крамер пише у своїй статті для The New York Times.
 

Путін висловив бажання "поспілкуватися" із Зеленським, але за однієї умови

У Кремлі підтвердили, що готові обговорювати з президентом України Володимиром Зеленським двосторонні відносини, але спілкуватися з ним як сторона конфлікту на Донбасі не будуть.
 

Більше безкоштовних послуг та "хірургія одного дня": які зміни чекають на медицину 2022 року

Національна служба здоров’я працює над розширенням спектру медичної допомоги, яку пацієнт може отримати в лікарнях безоплатно. Особливий фокус на безпеці та якості послуг.

Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ

Голова Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що відбувається активне військове освоєння території України країнами НАТО, що наближає альянс до кордонів Росії. В той час, коли РФ не мала й немає намірів нападати на Україну.
 

На викрадені гроші з "Привату": Коломойський став найбільшим власником нерухомості в Клівленді

Ігор Коломойський став найбільшим власником нерухомості в Клівленді, штат Огайо. За даними ФБР, схеми покупки нерухомості використовувалися для відмивання грошей.
 

Корнієнко розповів про досягнення Верховної Ради цього року і плани на наступний

Перший заступник голови ВР Олександр Корнієнко підбив підсумки роботи Верховної Ради у 2021 році та визначив пріоритети на 2022 рік.
 

У разі повномасштабного наступу: Україна збудувала 100-кілометровий паркан з колючого дроту на кордоні з Росією

В Луганській області на кордоні з Росією цього року збудували 100 кілометрів паркану з колючим дротом.
 

 

Читайте також
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next